My Cart:  0 Item(s)
Etusivu >>  Nolan >>  Kypärät >>  Maastokypärät >>  Nolan n53 smart maastokypärät valkoinen kypärät,huippumerkeiltä,hyvä laatu

Ryhmät

Nolan n53 smart maastokypärät valkoinen kypärät,huippumerkeiltä,hyvä laatu

€184.33  €92.16Säästä: 50%
  • Malli: Nolan 0052
  • 6442 Kpl varastossa
  • Nolan n53 smart maastokypärät valkoinen kypärät,huippumerkeiltä,hyvä laatu

Valitse:Määrä

Nolan n53 smart maastokypärät valkoinen kypärät,huippumerkeiltä,hyvä laatu_checkout
Nolan Kypärät Maastokypärät , Nolan n53 smart maastokypärät valkoinen kypärät,huippumerkeiltä,hyvä laatu
tämä on nolanin maastossa koko kasvot kypärä. sille on ominaista aggressiivinen muotoilu, runsaasti teknisiä ominaisuuksia ja laaja valikoima värejä ja nolan verkkokaupasta suomesta s kompakti tilavuus (kiitos saatavuuden kaksi ulkovaipan kokoa), erittäin leveä ikkuna, airbooster technology ylempi tuuletusjärjestelmä ja clima comfort sisempi täyte ( suunniteltu ottaen huomioon raskaan tuotteen käytön) tekevät n53 jo suuressa arvossa tuote vuodessa sen käynnistämisestä. tämä vahvisti myös sen käyttö 2016 dakar.
hyödy nyt nolan n53 smart tarjouksistamme. moottoripyöräily verkkokaupastamme, nolan jälleenmyyjä suomesta :sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden moottoripyöräily varusteiden avulla. käy myös tutustumassa muihin moottoripyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja nolan-tuotteita parhailla hinnoilla.
nolan - kypärät - maastokypärät,hyväksytty: ece-22.05,väri: valkoinen